Manden en tassen

Bagage mag niet aan het stuur hangen, want dit kan je uit evenwicht brengen en het bemoeilijkt de controle over je fiets. Speciale fietstassen zijn ideaal.


Op je bagagedrager kan je verschillende modellen bevestigen: handige en compacte vouwbare tassen in stof … . Ook in een mand vooraan de fiets kan je één en ander kwijt.

De tassen moeten vastgesnoerd worden en de bagage moet evenwichtig worden verdeeld.  Hoe lager je de bagage op de fiets aanbrengt, hoe beter je je evenwicht behoudt.  Let erop dat de lichten en reflectoren steeds zichtbaar blijven
Een kleine rugzak is handig voor korte verplaatsingen.  Voor lange verplaatsingen is een rugzak niet comfortabel en een te zware rugzak kan je uit evenwicht brengen.  Grote ladingen kan je vervoeren in een fietsaanhangwagen.  Deze mag niet breder zijn dan 75 cm 

NIEUW !!!

Gepersonaliseerde fietstassen ,breng je foto of tekening mee. Ik doe de rest . Levertijd ongeveer 3 weken .  

Heb ik niet wat je wil , zoek op de site van http://www.newlooxs.nl enhttp://www.basil.com. Ik kan zorgen dat deze modellen bij ons in de winkel komen voor u . 

Een tochtje met je favoriete huisdier behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.  Bike corner heeft een ruim assortiment aan honden en kattenmanden.  Deze beschikken over een sluiting die uw hond of kat toelaat te genieten van de omgeving, maar voorkomt dat uw huisdier bij het schrikken uit de mand springt.

Maak je fiets nog persoonlijker , met een mooie bloemenkrans of corsage, veel keuze in de winkel . Of heb je liever iets speciaals , ik maak het voor u !